Asesteti̇k

3.2
(46)

Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Petroliş Mah. Üsküdar cad. Beydağı ap No 44 Kat 1 Daire 1, Kartal – İstanbul

Telefon : 0850 532 0099

Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k Yol Tarifi

Kartal Lazer Epilasyon / ASESTETİK

Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k İstanbul ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Petroliş Mah. Üsküdar cad. Beydağı ap No 44 Kat 1 Daire 1, Kartal – İstanbul olan Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k, işletmesine 0850 532 0099 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Kartal Lazer Epilasyon Asesteti̇k sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 3.2 / 5. Toplam Oy : 46

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Asesteti̇k Yorumları

  1. Almış olduğum paketin 4 . Seansı be aynı yoğunlukta çıkan azalma denen birşey yok ilk seansından beri odaya girmek üstünüzü çıkarmak işlemler atışların toplamı 1 buçuk dakikayı geçmiyor en son seansımda telefonumu soyunma odasında kronometre çalıştırıp koltuk altı genital bölge işlemi için kurdum ve işlem bitimi soyunma odasına gidene kadar geçen süre 1 dakika 23 saniye nasıl bukadar baştan sağma yapılabilir bir işlem anlam veremiyorum paramın hepsini ödememiş olsam kesinlikle gitmem ama ücreti ödedim her gidişimde artık bugün kaç saniye işlem biter diye gidiyorum memnuniyetim yok ve sebebi bukadar çok kampanya yaptıkları için insan yoğunluğunda hızlı hızlı alıp bitirmek fakat benim gibi kampanya paketi almayıp gidenlerin ne suçu var şikayet hattını arayıp dile getirdim ama sonuç aynı paranıza yazık olmasın başka yerler değerlendirin.

  2. Sevgi hanıma ilgili ve güler yüzlüydü. Kendisine burdan da bir kez teşekkür ederim ???? ve işlem sonrası ısrar kıyamet krem satmaya çalışmamaları da oldukça güzel bir tavır ????

  3. Ben hiç memnun kalmadım,sürekli bir iki atış yapıp gönderdiler beni,6 seansda en ufak bi azalma yoktu!

  4. İlk seansımda çok beğendiğim ikinci seansımda ise hayal kırıklığına uğradığım yer. İkinci seans sonrası tek bir dökülme bile yok bi tane bile çok şaşırtıcı. Ya müşteri kaçmasın diye ilk seansım böyle geçti ya da bitmesin gelen devamlı gelsin diye bu boşvermişlik. Bakalım daha neler olucak..

  5. bir hevesle başladık… ilk seanslarda aynı kişiye denk geldiğimden ötürü memnun başladım.. daha sonrası ise bir iki kişi dışındakiler sallabaş çalışıyor yarım yamalak oluyor. ilk başta genital bölge ve 2 parmak bacak içi söylenmişti ben uyarmadıgım sürece kimse dokunmuyor hiç memnun kalmadım. yapılan işleminde yarım yamalak yapıldıgından ötürü dedikleri gibi tüylerde bitme durumu olmadı. BU MERKEZİ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM..

Comments are closed.