İzmir Cilt Bakımı

5
(1)

İzmir Cilt Bakımı adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Cemal Gürsel Cad, Zihni Kalfa Apt No: 434 D:Kat:1 D:1, Karşıyaka – İzmir

Telefon : (0232) 330 55 65

İzmir Cilt Bakımı Yol Tarifi

İzmir Cilt Bakımı

İzmir Cilt Bakımı İzmir ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Cemal Gürsel Cad, Zihni Kalfa Apt No: 434 D:Kat:1 D:1, Karşıyaka – İzmir olan İzmir Cilt Bakımı, işletmesine (0232) 330 55 65 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca İzmir Cilt Bakımı ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan İzmir Cilt Bakımı yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. İzmir Cilt Bakımı hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak İzmir Cilt Bakımı ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan İzmir Cilt Bakımı ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. İzmir Cilt Bakımı için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. İzmir Cilt Bakımı bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada İzmir Cilt Bakımı sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 5 / 5. Toplam Oy : 1

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

İzmir Cilt Bakımı Yorumları

  1. Kapıdan içeri girdiğim zaman pandemi yokmuş gibi tertemiz bir ortamla karşılastım. Mekan insana ne kadar değerli oldugunu hatırlatıyor. müşterilere samimiyetinizle ve bilginizle insanın gercekten ihtiyacı olduğu seyleri sunduğunuza eminim. Geçenlerde Medikal cilt bakimı için size geldim. ve bayıldm. Çok hassas ve alerjik bir cildim var biraz endişeli geldim ama cilt bakım uzmanı o kadar tatlı ki icimi rahatlattı ve bana harika bir bakım yaptı.Kendim için ayırdığım bu bir saatte hem dinlendim hem güzelleştim.

Comments are closed.