Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan

4.5
(17)

Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Kungsgatan 37, 5tr, Stockholm – Sweden

Telefon : 08-442 36 01

Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan Yol Tarifi

Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan

Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan Sweden ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Kungsgatan 37, 5tr, Stockholm – Sweden olan Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan, işletmesine 08-442 36 01 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.5 / 5. Toplam Oy : 17

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Leilas Hudvårdsklinik & Hårborttagning Kungsgatan Yorumları

  1. Daha mutlu olamazdı! İyi yer, bulmak kolay. İçeri girdiğinizde form doldururken (mikro iğneleme yapıldı) kahve/su ikram ediliyor. Tedavi odasına girdikten sonra, iyi bir şekilde uzandığınızdan emin olmak için dikkatli olur, size bir battaniye vb. sunar. Bilgileri adım adım çok net bir şekilde gözden geçirdi ve cildimi kişisel olarak nasıl deneyimlediğimi ve hangi hedefleri aradığımı sordu. Tedavi boyunca ne yaptığını açıkladı ve her şeyin iyi hissettirdiğinden emin oldu. Sorduğum sorulara da çok güzel cevaplar aldım, bu yüzden çok bilgili olduğu dikkat çekiyordu. Dinlendirici bir müzikti ve kendisi inanılmaz derecede sakin ve iyi bir atmosfer getirdi. Gerçekten süper memnunum ve kliniği kesinlikle tavsiye edebilirim!

  2. Leila adlı sahibinin çok sempatik izlenimi. Ciddi hissediyor ve müşterilerini gerçekten önemsiyor. güvende hissediyorsun

  3. Sadece söylemek istiyorum, sana kocaman ve sıcak bir teşekkür Anna. Tüm istenmeyen saç köklerini nazikçe ve nazikçe öldürürken parmaklarınızın ucunda çok profesyonel görünüyorsunuz ???? diatermi en iyisi ????
    Bana sabrın karşılığını verdin sen en iyisisin ????

Comments are closed.