İstanbul Clinic Maltepe

4.3
(31)

İstanbul Clinic Maltepe adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Bağlarbaşı, Sakızağacı Sk. No:33, Maltepe – İstanbul

Telefon : 0542 344 15 11

İstanbul Clinic Maltepe Yol Tarifi

İstanbul Clinic Maltepe

İstanbul Clinic Maltepe İstanbul ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Bağlarbaşı, Sakızağacı Sk. No:33, Maltepe – İstanbul olan İstanbul Clinic Maltepe, işletmesine 0542 344 15 11 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca İstanbul Clinic Maltepe ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan İstanbul Clinic Maltepe yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. İstanbul Clinic Maltepe hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak İstanbul Clinic Maltepe ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan İstanbul Clinic Maltepe ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. İstanbul Clinic Maltepe için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. İstanbul Clinic Maltepe bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada İstanbul Clinic Maltepe sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.3 / 5. Toplam Oy : 31

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

İstanbul Clinic Maltepe Yorumları

  1. Araştırmadan ve gidip yüz yüze görüşmeden kesinlikle karar vermeyin. Öncesinde telefonla arayıp gayet ilgileniyorlar evet ama oraya gittiğinizde randevunuz olmasına rağmen baya bekletiliyorsunuz, çalışan az ve resmen ben yarım saat işlemi yapacak bayanın sigara içmesini bekledim. Lazer işlemi için gitmiştim yarım bacak ve tüm bacağa aynı fiyatı verdiler yaptıkları kampanyayı da saçma buldum. Kısacası ben önermiyorum, tavsiye etmiyorum zaten işlemi de yaptırmadan çıktım. Paranıza ve zamanınıza yazık.

  2. Bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim biraz tedirgindim ama hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Çalışanları çok güler yüzlü hizmetinden aşırı memnun kaldım mutlaka herkese tavsiye ederim

  3. Bir çok işlem yaptırdım memnunum ancak özellikle haftasonları bekleme süreleri fazla olabiliyor. Bu can sıkıcı bir durum. En az 1 hafta önceden randevu almak gerekiyor.

  4. Profesyonellik dışı bir işletme kesinlikle. Bir hafta öncesinden randevu alıp geliyorsunuz saatlerce işleme alınmayı bekliyorsunuz randevu almanın bir mantığı yok yani.randevu veriliyorsa zaman planlaması yapilmali hiç memnun değilim bu durumdan ve tavsiye etmiyorum

Comments are closed.