Sabmeera Beauty & Laser Clinic

4.2
(13)

Sabmeera Beauty & Laser Clinic adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Dapperstraat 96D, Amsterdam – Netherlands

Telefon : 06 12909107

Sabmeera Beauty & Laser Clinic Yol Tarifi

Sabmeera Beauty & Laser Clinic

Sabmeera Beauty & Laser Clinic Netherlands ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Dapperstraat 96D, Amsterdam – Netherlands olan Sabmeera Beauty & Laser Clinic, işletmesine 06 12909107 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Sabmeera Beauty & Laser Clinic ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Sabmeera Beauty & Laser Clinic yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Sabmeera Beauty & Laser Clinic hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Sabmeera Beauty & Laser Clinic ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Sabmeera Beauty & Laser Clinic ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Sabmeera Beauty & Laser Clinic için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Sabmeera Beauty & Laser Clinic bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Sabmeera Beauty & Laser Clinic sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.2 / 5. Toplam Oy : 13

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Sabmeera Beauty & Laser Clinic Yorumları

  1. Randevumu telefonla iptal ediyorum ve bunu e-posta ile onaylayıp onaylayamayacağını soruyorum, şimdi ve bir hafta sonra herhangi bir e-posta almadık. çok şanssız

  2. Siyah lekelerimi temizlemeye gittim, 70 eur verdim ve hiçbir siyah nokta temizlenmedi, sadece maske siyah lekeler yaptı

  3. Lazer çok yüksektir, bu nedenle hızlı sonuç alırsınız, bu da yanıklara ve pigmentasyon lekelerine neden olur. Bu durumda, bir yanık kremi alacaksınız ve gerisini kendiniz seçebilirsiniz. Onları aramayın çünkü asla cevap vermezler. Özel durumlardan dolayı telefonla asla ulaşılamıyor. Hijyen yoktur, sonrasında lazer ıslak havlu ile temizlenir. Gitmeye karar verirseniz, lazeri cildinizden bir inç uzakta değil, cildinize yakın tutmasını isteyin. Ve kelimenin tam anlamıyla cildinizin yandığını ve ağrının dayanılmaz hale geldiğini hissettiğinizde, diyor ki: Tanrım, çok hassassın, kesinlikle regl olmalısın… Ne arkadaş!

  4. Harika bir yüzü vardı, her şey mükemmeldi! Çok güler yüzlü hizmet ve sizin için zaman ayırıyorlar. Çok memnunum!

  5. tavsiye için ziyaret etti. Çok misafirperver, müşteri dostu. İyi bilgi. Tedavi yok, ancak önce tavsiye üzerine bir uzmana gidin. İnsanların güvenli ve mantıklı bir şekilde çalışması güzel. Güzel salon!

Comments are closed.