Yaletown Laser Centre

4.4
(102)

Yaletown Laser Centre adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 1010 Mainland St, Vancouver – British Columbia, Canada

Telefon : (604) 331-1777

Yaletown Laser Centre Yol Tarifi

Yaletown Laser Centre

Yaletown Laser Centre British Columbia, Canada ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 1010 Mainland St, Vancouver – British Columbia, Canada olan Yaletown Laser Centre, işletmesine (604) 331-1777 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Yaletown Laser Centre ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Yaletown Laser Centre yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Yaletown Laser Centre hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Yaletown Laser Centre ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Yaletown Laser Centre ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Yaletown Laser Centre için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Yaletown Laser Centre bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Yaletown Laser Centre sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.4 / 5. Toplam Oy : 102

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Yaletown Laser Centre Yorumları

  1. Lazerle dövme sildirme danışmanlığı yaptım ve kız sorularıma çok kaba ve sabırsız davrandı.

    Yara izi hakkında soru sorduğumda, bronzlaşma gibi şeyler hakkında yalan söylersem yara izlerim olacağını söyledi. Neden yalan soyleyeyim? Bunun kendim için iyi gitmesini istiyorum. İyileşme, yara izi vb. hakkında sorular sorduğumda bana karşı çok kısaydı ve bu kadar çok sorum olduğu için rahatsız olmuş gibiydi. Tedaviye geri dönmek için kendimi güvende hissetmiyordum.

    Güncelleme: kimse benimle iletişime geçmedi

  2. Melodee ile az önce lazer epilasyon seansı oldum ve abartmıyorum ama o şimdiye kadar sahip olduğum EN İYİ uzman (birçok yerde lazer seansı oldum). Kendini %200 veriyor, kendini işine adamış, dikkatli, detay odaklı, mükemmeliyetçi ve kibar!!! Kesinlikle burada tedavi olmaya devam edeceğim ve her zaman onu isteyeceğim.

    Melody sen harika bir profesyonelsin!!! Yaletown Lazer Merkezi size sahip olduğu için şanslı.

  3. Melodi gerçekten yukarıda ve öteye gidiyor! O harika, sevecen, tatlı, narin ve hizmeti genel olarak olağanüstü.

    Melody acı verici bir deneyimi samimi ve konuksever bir deneyime dönüştürdü. Tutkunuzu gösterdiğiniz ve hastalarınızla ilgilendiğiniz için teşekkürler Melody. Seninle tanıştığım için çok minnettarım!

    Melody takıma harika bir katkı sağlıyor.

Comments are closed.