Salong Valencia

3.2
(30)

Salong Valencia adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Bergsgatan 44, Malmö – Sweden

Telefon : 040-92 77 31

Salong Valencia Yol Tarifi

Salong Valencia

Salong Valencia Sweden ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Bergsgatan 44, Malmö – Sweden olan Salong Valencia, işletmesine 040-92 77 31 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Salong Valencia ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Salong Valencia yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Salong Valencia hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Salong Valencia ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Salong Valencia ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Salong Valencia için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Salong Valencia bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Salong Valencia sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 3.2 / 5. Toplam Oy : 30

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Salong Valencia Yorumları

  1. Kirpiklerim yok olduğunda onlarla iletişime geçtim ve onları nasıl düzeltebileceğim konusunda yardım istedim .. hiç bir geri bildirim yok ve bugün bir başkasına kirpiklerimin yandığı ve dolayısıyla gittiği mesajıydı. Kız inanılmaz güzeldi ama ciddi bir şirket olarak müşterilerinize geri bildirimde bulunmalısınız. Ne yazık ki sizi hiç kimseye tavsiye edemiyorum..

  2. Düzensiz kesmeyi önermiyorum. Kötü bir adam amatör bir kuaför. Seni asla ziyaret etmeyeceğim.

  3. Her zaman olduğu gibi memnun ☺️ Hasme çok yetenekli ve güzel ❤️

  4. Bir süre önce buradaydı. Profesyonel olmayan salon, salonda tamamen boş müşteri olmasına rağmen uzun süre beklemek zorunda kaldım. Beklemem için bahane yok. “Kuaför” saç kurutma makinesiyle havaya uçtuğu için yer düzenli ve saçlarla dolu değildi, bu yüzden ayakkabılarımda ve çantamda sona erdi. Saç kesimi tüm eleştirilerin altındaydı. Kıvırcık saçlarım var ve daha önce kesmeyi kolaylaştırmak için düzleştirmiştim çünkü saçlarımı her zaman düzleştiririm ve ayrıca sayfa kesimi yapardım. Kıvırcık olacağını söylememe rağmen kuaför su püskürttü. Bu nedenle düzensiz bir şekilde kesildi ve daha sonra saçlarını düzleştirmeyi reddetti çünkü “stil fiyata dahil değil”. Bir trol gibi eve taze dönmeliyim. Son derece profesyonel olmayan ve tatsız kuaför. Bir daha asla buraya gitmeyecek.

  5. Ahod dünyanın en iyi kuaförüdür!!! 20 yıldır ilk kez yüzde 100 istediğim bir kesim aldım!!! Kasabanın her köşesinde kasabanın “en iyi ve en pahalı kuaförleri” mi oldu, her şeyi istediği gibi mi kesti, olması gerektiğini düşündükleri şekilde ayarladı ve her zaman eve üzgün, hayal kırıklığına uğramış ve elimden geldiğince evde sabit mi gitti? ne kaldı! Hayatımda ilk kez hemen işime gittim, memnun ve mutlu oldum! Gün içinde 500 müşterim sadece bana bunu hayal etmediğimi doğruladı! Kıvrım için daha önce hiç olmadığı kadar övgü aldım !!! Aynı yerde daha uzun yıllar dilerim ki kendimi profesyonel ellerinize atmaya devam edebileyim! 10+ bayan, harikasın!!! / Selma Basın Ajansı ????

Comments are closed.