Dermanda Clinic

4.9
(46)

Dermanda Clinic adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : Harmont House, 20 Harley St, London – United Kingdom

Telefon : 020 7637 8320

Dermanda Clinic Yol Tarifi

Dermanda Clinic

Dermanda Clinic United Kingdom ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi Harmont House, 20 Harley St, London – United Kingdom olan Dermanda Clinic, işletmesine 020 7637 8320 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Dermanda Clinic ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Dermanda Clinic yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Dermanda Clinic hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Dermanda Clinic ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Dermanda Clinic ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Dermanda Clinic için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Dermanda Clinic bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Dermanda Clinic sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.9 / 5. Toplam Oy : 46

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Dermanda Clinic Yorumları

  1. Süper profesyonel ve bilgili personel, Patricia ile yüz bakımı yaptırdı, süper rahatlatıcı ve harika sonuçlar aldı. Botolift kremini seviyorum, o kliniği şiddetle tavsiye ediyorum

  2. Harika hizmet, Patricia ile lazer epilasyon yaptırdım, sonuçlar harika. Tüm bayanlar profesyoneldir ve kendinizi rahat hissetmenizi sağlar.

  3. Harika bir klinik, Patricia ile tedavi görüyorum ve Dermanda cilt bakım ürünlerini seviyorum.

  4. Patricia bir sihirbaz! Düğünüme kadar onunla üç yüz bakımı yaptım ve temelde pigmentasyonumu sildi ve beni her seferinde parıldayan ve rahat bıraktı. Düğün için harcadığım en iyi para bu, kolay.

Comments are closed.