Skin Medical

3.9
(88)

Skin Medical adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 20 St Anns Square, Manchester – United Kingdom

Telefon : 0161 839 7663

Skin Medical Yol Tarifi

Skin Medical

Skin Medical United Kingdom ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 20 St Anns Square, Manchester – United Kingdom olan Skin Medical, işletmesine 0161 839 7663 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Skin Medical ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Skin Medical yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Skin Medical hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Skin Medical ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Skin Medical ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Skin Medical için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Skin Medical bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Skin Medical sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 3.9 / 5. Toplam Oy : 88

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Skin Medical Yorumları

  1. Hi Helen its Rebecca. I love this clinic its the only place i go for my treatments i suffer from acne rosacea and it was really effecting my life with not much help from gp just pushing antibiotics on me that did not help my skin at all just made me sick. I found helens clinic on Google and started going getting ipl for my skin condition and now my skin its starting to heal and repair itself i now feel so much more confident. Also helen is lovley and welcoming and cares about her paients all staff are very nice so thank you guys ????

  2. Lazer yolculuğumun en başından beri, lazer uygulayıcısı Lisa çok anlayışlı ve gerçekten çok profesyoneldi, sakalım neredeyse tamamen döküldü! Bu büyük bir rahatlama ve artık her gün tıraş olmam gerekmiyor! Ekibin geri kalanı sana iyi bakıyor.

  3. Harika uygulayıcılar ve servis!

    Açık ten rengim olmadığı için lazer epilasyona başlamakta tereddüt ettim ve yanma konusunda endişelendim, ancak uygulayıcılar tedavi(ler) boyunca rahat olduğumdan emin oldular ve kızarıklığı en aza indirmek için takip ettiğim bakım sonrası ipuçlarını verdiler. Artık tedavi kursumu tamamladım ve yüzümde minimal, ince tüyler var. Kendi cildimde çok daha rahat hissediyorum ve burayı burada tedavi görmeyi düşünen herkese kolayca tavsiye ederim! Herkese teşekkürler ❤️

  4. şimdiye kadar sadece iki lazer seansı yaptı ama Helen harikaydı!! Çok profesyonel ve çok şey gösterir. müşterisi olarak benimle ilgilenmesi ve ne istediğim, ayrıca bakım sonrası bakıma güçlü bir vurgu yapıyor. bir sonraki seansımı sabırsızlıkla bekliyorum! resepsiyonist de hoş ve çok kibardı, ihtiyacım olduğu sürece kalmama ve yüzümü serinletmeme izin verdi.

Comments are closed.