Depil Tech

4.5
(110)

Depil Tech adres, telefon, yol tarifi ve yorumları yer almaktadır.

Adres : 20 Rue du Mail, Lyon – France

Telefon : 09 82 60 89 96

Depil Tech Yol Tarifi

Depil Tech

Depil Tech France ilinde hizmet vermektedir. Açık adresi 20 Rue du Mail, Lyon – France olan Depil Tech, işletmesine 09 82 60 89 96 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Depil Tech ulaşım ve yol tarifi bilgilerini alabilmek için yukarıda yer alan haritayı kullanabilirsiniz. Sayfamızın altında bulunan Depil Tech yorumları bölümünü inceleyebilir, firma puanını görebilir ve isterseniz sizde yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Depil Tech hakkında daha detaylı bilgi almak yukarıdaki bilgileri kullanarak Depil Tech ile iletişime geçebilirsiniz.

Lazer Epilasyon sitemizde yer alan Depil Tech ile ilgili tüm bilgiler Google Maps kaynağından otomatik çekilmektedir. Bilgilerin doğruluğundan firmamız sorumlu tutulamaz. Depil Tech için yapılan yorumların sorumlulukları yorum yapana aittir. Depil Tech bilgilerinde hata yada eksiklik olduğunu düşünüyorsanız yada Depil Tech sahibi iseniz ve işletme bilgilerinin kaldırılmasını istiyorsanız bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Burayı Puanla

5 Yıldıza Kadar Bir Puan Seç

Ortalama Puan : 4.5 / 5. Toplam Oy : 110

Burayı ilk değerlendiren siz olun.

Depil Tech Yorumları

  1. Lyon 4 salonunu tavsiye ederim.Temiz salon ve çok hoş personel.
    Epilasyon ağrısız olmayıp ilk seanslarda bölgeye göre katlanılabilir bir işlemdir. Performanstan memnun!

  2. Darbeli ışık paketim için bana eşlik eden ve tavsiyelerde bulunan Croix Rousse ekibine teşekkür ederim. Neredeyse bir yıl sonra, nezaketi ve profesyonelliği için Audrey sayesinde cildim yeni gibi oldu!!

  3. Merhaba, tüm seanslarımı ve rötuşlarımı 3 ay önce iki yıllık bir süre içinde bitirdiğim için fikrimi söylüyorum! Biri küçük bir servet ödediğim darbeli hafif epilasyon için teklif edilen 6 farklı bölgeyi aldım! Sonuçlar ! Hayal kırıklığına uğradım ! Esmer olduğumu, sert ve kahverengi saçlı olduğumu belirtiyorum, sözleşmemi imzaladığımda onlar için sorun teşkil etmiyordu! Aksine, bu tür bir teknoloji için mükemmel saçlara sahip olduğumu söylediler!
    Son seansımdan hemen önce, bunca zaman sonra kendimi tüm saçlarıyla bulmamın normal olmadığını ve tüm saçları böyle kalırsa para iadesi isteyeceğimi iddia ettim! bana endişelenmememi söylediler ve mümkün olduğunca ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklar! Bu yüzden bana 3 ay önce bir rötuş verdiler ve sonuncusuydu çünkü bana bittiğini söylediler!
    Bugün 6 alandan ikisinde 0 kıl, ikisinde %20 kıl ve ikisinde %80 kıl var!
    Bir çözüm bulmak ya da para iadesi istemek için onları geri arayacağım, tüm bu tüylerle sonuçlanmak için hepsini ödemedim

  4. Kalıcı epilasyonumdan memnunum. Hafif kıllar kalır ancak sözleşme yerine getirilir.
    Özellikle merkezdeki ciddi ve özenli bakımın yanı sıra Audrey ile yapılan seansların etkililiğini takdir ettim. Merkezi ve yöntemi sorunsuz tavsiye ederim!

Comments are closed.